Вебкафе

Трогна многу родителски срца: My Son – фантастична реклама на IKEA

За процесот на растење во семејството и нивната континуирана верност на брендот, зборува токму ова комерцијално видео наречено „Мојот син“ ( “My Son”), кое разнежна многу родителски срца.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top