Виц: Постојано ми бара


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Перо му се жали на Трпе:

А бе оваа мојава, Трпана, секој ден ми бара пари, дај илјада, дај две илјади, дај три илјади денари.

Аман бе, брат! Што прави со толку пари секој ден?

Не знам, брат, досега и немам дадено денар.