Изгор цена за една ноќ: Ова е најлуксузното сместување во Њујорк


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Доколку сакате во Њујорк да добиете најлусузно сместување за него ќе треба да издвоите 75.000 долари. Толку ќе ве чини сместувањето во пентхаус на врвот на „Марк Хотел“ во Њујорк. Апартманот е дизајниран од Жак Франс и вклучува пет соби, четири камини, шест бањи, големо пијано и два бара.

17-10-image2penthouse1

Како сето тоа да не е доволно, па во него има и библиотека, трпезарија, конзерваторииум и тераса на покривот, што нуди поглед врз Централ парк.

17-10-image2penthouse2 17-10-image2penthouse3 17-10-image2penthouse4 17-10-image2penthouse5 17-10-image2penthouse6 17-10-image2penthouse7