Импресивно летање со „џетпек“ – вака се забавуаат во Монако


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


За нас, обичните смртници, сè уште научна фантастика, а за богатите по светот само уште една играчка за забава.