Мајтап

Виц: После швалерај

Мажот завршил работа со швалерката во еден мотел, па сиот мирисал на парфемот од љубовницата.

За да ја прикрие барем малку работата, на враќање дома поминал во една кафеана и мавнал неколку ракии. После тоа си оди дома, сопругата го пречекува „до даска“ изнервирана и му урла:

– А бе, говедо едно недоделкано. Џабе ти е, и со сто парфеми да се изнамирисаш, пак ќе те сетам дека си локал в кафеана.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top