Виц: Помлада со постар


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Пензионер седи на клупата во паркот, до него
е убава млада жена. И тој ја гледа и ја мерка , а таа му приоѓа и вели:
„Господине, дали би сакале да имате секс со мене?“
Тој скокнува од клупата, вели:
„Охо! Секако дека сакам!“
„Добро“вели таа, „ајде зад грмушките“.
И одат, бркаат работа, па кога завршиле тој ја прашува:
„Па добро, зошто ти толку убава и млада најде со мене толку стар?“
Таа вели: „Знаете, јас се омажив неодамна и сакав да видам дали мојот сопруг ќе може да се забавува со мене кога ќе е стар“.
„Секако дека ќе може и тогаш“, вели дедото, „ама не со тебе“.