Мајтап

Виц: Брак меѓу полицаец и плавуша

Се оженил полицаец со плавуша, а после пет ноќни дежурства затекнува секое утро непознат маж во својот кревет. Шесто утро, кога наоѓа повторно непознат човек во кревет, полицаецот откачува, тој го зграпчува тој сиротиот за вратот, го носи до плакарот, отвара плакарот и вика на жената:
– Па, добро бе, смотана една, колку пати треба да повторам дека треба тој да се скрие во плакарот кога ќе си
дојдам од работа, не ти!?

To Top