Мајтап

Виц: Заработка во политика

Новопечен политичар го прашува еден искусен и „прекален“ колега:

Колега, во оваа наша работа како можеш да заработиш многу пари?

Стариот политичар:

Никако. Многу пари можеш само да украдеш.

А да заработиш?, прашува младиот.

Да заработиш можеш само хемороиди.

To Top