Виц: Плавуша во ветеринарна


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Оди плавуша во ветеринарна аптека:

Добар ден, имате ли прашок против болви?

Да, имаме. Колку ви треба?

Од кај да знам, не сум ги броела болвите.