Мајтап

Виц: Перцепции за сексот

Свештеник, студент и филозоф разговараат за сексот.
Свештеникот: Јас можам, имам каде ама не смеам.
Студентот: И јас можам, смеам, ама немам каде.
Филозофот: Јас и можам и смеам и имам каде… ама, ЗОШТО?!

To Top