Мајтап

Виц: Не е фер

Трпе подзамислен ја прашува Трпана:
– Трпано, кога бебе ќе си го испие шишето и заспие, сметаш дека е многу слатко?
– Да, зошто?
– Е па, како ја кога ќе го испијам шишето и заспијам, сум бил пијаница?!

To Top