Виц: Незгоден пилот


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


За време на лет пилотот објавува:
Дами и господа, достигнавме висина од десет илјади метри, температурата надвор е минус 50 степени, за сега летот е нормален. Што? У пичку матер! Лелеее, да му ја ебам мајката, да му ја ебам. Лелеееееее!
Тишина. Авионот си лета.
Пилотот повторно:
Почитувани патници, извинете ве молам, но стјуардесата случајно ми истури жешко кафе. Да можете да видите какви ми се панталоните од напред.
Машки глас од задните седишта:
А сакате ли да видите какви се моите од позади?!