Природните убавини на Црна Гора видени од птичја перспектива


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


И да, авторите не се Балканци. Американци се. Камерата е на Џон Бродли, а видеото е едитирано од Адам Неш.