Виц: Неспособен во кревет


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Што си расплакана ма, бејби?

Остави, маче. Ми раскина дечкото. Ме шутна за некоја позгодна од мене.

Батали го ма, секако не го биваше, не можеше да издржи ни десет минути.

Еееееј! Од каде знаеш ти ма?