Виц: Стариот швалер


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Прават муабет двајца пензионери:

А бе, побратиме, не ми е јасно како кога имаше дваесет години вртеше јаки дваесетгодишни девојки, кога имаше педесет години, пак вртеше јаки дваесетгодишни девојки, и сега, кога имаш седумдесет и пет години, уште врткаш јаки дваесетгодишни девојки.

А бе, и триста години да имам, сто евра си се сто евра, побратиме.