Мајтап

Виц: Не е исто бремена и …

Млада жена се вози со автобус, и седнала на место за бремени жени.

Иде кондуктерот и вели:

– Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место?

– Зошто?

– Затоа што е место за бремени…

– А вие од каде знаете дека не сум бремена?

– Па не ми изгледате бремена… од кога сте бремени?

– Од пред два саата!

– Ама, госпоѓо не се разбравме. Ова место за бремени, а не за еб*ни…

To Top