Виц: Напалената баба и зетот


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Бабата му упатува еден заводнички поглед на мускулестиот зет и со нежен глас го прашува:
А бе, зетко, јас според тебе убава жена ли сум?
Да, секако бабо, прекрасна си.
А вака како ме гледаш, би водел ли љубов со мене?
Паааа, би водел, ама не е згодно. Сепак си мајка на жена ми.
Арно де, а ако сега во собата влезат 10 Турци со јатагани и ти речат: Или ќе водиш љубов со неа или ќе ти ја сечеме главата, ти што ќе правиш?
Ееее, тоа е веќе друго!
Па, треба ли да чекаме да дојдат Турците, бе зетко?