Виц: Вклучи го миксерот


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Жената:
Каде си?
Мажот:
Дома, мила.
Сигурно?
Секако.
Ај вклучи го миксерот!
Ррррррррр!
Добро, драги.
Следниот ден.
Каде си?
Дома, мила.
Сигурно?
Секако.
Вклучи го миксерот!
Ррррррррр!
Добро, драги.
Следниот ден жената решила да се врати порано дома без предупредување. Дома го наоѓа синот сам.
Каде е татко ти?
Не знам, мамо. Го зеде миксерот и замина некаде