Реклама која се гледа на „рипит“ – неколку пати по ред


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Бугарските реклами се јак момент (а и нивните “модели“ нели).. па еве благодарение на брендот за спортска опрема FLAIR и нивното промо-видео правиме повторно редефинирање на зборовите “слобода“ и “секси“ употребени во контекст на промоција.

Брендот е веќе присутен и во Македонија.