Опасно јак шамар кој го онесвести противникот – шамарењето заврши со нокаут


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Одмерувањето на силите во „врзување“ шамари во Тексас веќе е кренато на едно повисоко ниво со дуелите во кои момците се шамараат еден со друг додека еден од нив не се откаже или не падне.

Ink Masters Slap-Off Contest се одржа уште на почетокот од годината, но откако неколку медиуми го пренесоа ова видео, тоа повторно масовно се актуелизираше на социјалните мрежи. Со еден удар типот буквално го онесвести противникот.

Еве и компилација од најдобрите шамарења од овогодинешниот натпревар.