Виц: Награда за капетанот


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Прават муабет двајца морнари:

А бе капетанот нешто тажен е, што мака има?

Добил награда на лотарија и тоа го уништи…

Аман бе?! Како може награда да го растажи?

Така. Добил наградно крстарење околу светот со брод.