За ваква секси учителка сите би се вратиле во школските клупи

Белоруската учителка по математика Оксана Невеселаја неодамна се прослави на социјалните мрежи кога беше објавена нејзина снимка како држи час во кратко фустанче.

А има и Инстаграм профил, што е дополнително задоволство за нејзините веќе бројни фанови. Да не спомнуваме дека објавува провокативни фотографии, тоа некако веќе се подразбира кога станува збор за Инстаграм.13-10-oksana-neveselaya-02 13-10-oksana-neveselaya-03 13-10-oksana-neveselaya-04 13-10-oksana-neveselaya-0513-10-oksana-neveselaya-01

13-10-oksana-neveselaya-06 13-10-oksana-neveselaya-07 13-10-oksana-neveselaya-08 13-10-oksana-neveselaya-09 13-10-oksana-neveselaya-10 13-10-oksana-neveselaya-11  13-10-oksana-neveselaya-13 13-10-oksana-neveselaya-14 13-10-oksana-neveselaya-15