Мајтап

Виц: Математика на иднината

Кај да е, за брзо време на час по математика ќе се прави некој ваков муабет:

– Весна на една слика на Инстаграм има 20 лајка, на другата што ја објавила добила 3.700 лајка – што направила Весна?

– Објавила фотка со разголени гради.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top