Виц: Кладбата на Чак Норис и Супермен


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Пред многу години, направиле кладба Чак Норис и Супермен за тоа кој е посилен.

Облогот бил оној кој ќе изгуби засекогаш да ги носи гаќите над горната облека. Останатото е историја, го знаете.