Мајтап

Виц: Имало спас

Полицаец со мотор престигнува патничко возило и го запира.
Полицаецот:
– Господине, зарем не забележавте дека жена ви падна од автомобилот пред половина час?!
Возачот:
– Уф, фала му на Бога! Јас се исплашив дека сум оглувел!

To Top