Виц: И јас за тоа пијам


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Кавга меѓу сопруг и сопруга:

Говедо, сите пари ги трошиш во кафана. Едно одење те кошта сто евра.

Па и ти трошиш сто евра на шминки.

Јас ги купувам за тебе да ти бидам убава.

Па и јас за тоа пијам, за да ми бидеш, убава.