Вебкафе

Таткото си фатил ВИП место на приредбата во градинката од своето дете

Tаткото како секој добар родител отишол во градинката на своето дете да ја сними приредбата. Се гледа дека имал намера да снима, но аголот е таков што е, па тоа е тоа, снима што му влегува во кадар.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top