Шокантна снимка: Бомбаш самоубиец крева во воздух турски воен пункт


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Не е сцена од некој холивудски филм туку вистинска случка во која животите, освен самоубиецот, ги загубија и 10 војници и 7 цивили.