Виц: Чии се гаќичкиве?


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Сопругата ја собира јакната од сопругот за перење и наоѓа женски гаќички во џебот.

– Ѓурбре курварско, одма кажувај чии се гаќиве во џебот од твојава јакна?! – урла жената.

– Ми ги даде комшијата од трети, ми рече дека си ги заборавила кај него – твои се.