Виц: Бесно возење

Матурант цела вечер дивеел низ град со Аудито, возел со 150 на час и дури утрото полицијата успева да го стигне и да го запре, па го носат в станица.
Дечко, цела вечер дивееш со колата, возиш со 150 на саат, на семафорите од булеварот вртевте под рачна, за малку избегнавте пет сообраќајки, ве снимија четири камери од улиците.
Лелеее брат, лудница! Може тоа снимките на USB да ми ги префрлите?