Виц: Баби на базен


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Одат три баби на базен, и за секој случај спасувачот застанал до нив.
Влегува првата баба и 5 пати го плива базенот.
Спасувачот зачудено:
Браво бе, бабо!
Не се чуди, јас бев државен првак на времето.
Влегува втората и 10 пати го препливува базенот.
Ееееј! Како имаш олку кондиција за пливање? прашува спасувачот.
Не се чуди, јас бев европски првак.
Влегува третата и 30 пати го плива, а спасувачот се држи за глава и вика:
Аман, бе! Ти да не беше светски првак?
Не, јас бе проститутка на повик во Венеција.