По 6 години конечно го отворија сефот од нивната баба


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


17-10-baba-sef1

После шест долги години, едно семејство конечно можеше да го отвори големиот сеф кој го наследи од нивната баба.

17-10-baba-sef2

Во него тие најдоа колекција од 800 сребрени монети од 25 центи до 1 долар. Вредноста на ова мало богатство денес изнесува околу 15.000 долари, но монетите не беа единственото нешто кое го најдоа во сефот.

17-10-baba-sef3 17-10-baba-sef4 17-10-baba-sef5 17-10-baba-sef6 17-10-baba-sef7