Виц: Казино дрес код


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Оди човек во ексклузивно казино и на врата обезбедувањето му вели:

Извинете, господине, не смеам да ве пуштам да влезете. Не носите вратоврска.

Ама како? Па, видете го овој само по гаќи е.

Да, ама тој излегува од казиното.