Мајтап

Виц: Жена на службен пат

Жена оди на службено патување. Вториот ден добива СМС од мажот:
Душо, каде е приборот за јадење?
Таа му одговара:
Говедо, остани да спиеш една вечер дома, и ќе дознаеш.
Следниот ден пак истата порака, со истиот одговор.
Третиот ден:
Душо, каде е приборот?
Под јорганот во спалната, свињо!

To Top