Виц: Гратис пијачка и секс

Тројца пијаници од разни градови си прават муабет во кафана. Првиот вели:
Оваа кафана е добра, ама кај нас има една, кога ќе нарачате 2 ракии, третата ви ја даваат без пари.
Вториот вели:
Кај нас има една плаќаш 1 ракија, добиваш 2, плаќаш 2, добиваш 4.
Третиот ги слуша внимателно и на крај им вели:
Вие врска немате што е добра кафана. Мојот комшија отвори една кафана. Тој ти ја плаќа првата ракија, потоа ти ја плаќа втората, а потоа третата. A на крај те води во задниот дел и добиваш и бесплатен секс.
Другите двајца:
Навистина ли тоа си го добил во некоја кафана?
Третиот:
Добро, не јас, жена ми, ама вистина е.