Виц: Бубалицата и јаката женска од школо

После повеќе години на улица се среќаваат најпопуларната девојка во училиштето и нејзиниот соученик, бубалица. Таа:
Петар! Воопшто не си се променил! Каде работиш сега?
Шеф сум на банка.
Хм. А може ли да те прашам нешто?
Да.
Јас многу ти се допаѓав тебе додека одевме на училиште, нели?
Па да.
А сега?
Па…
Ајде де, собери храброст!
Да.
60 евра на час, за тебе 40.