Музика

Вака Тино со fingerstyle ја „кине“ Cheap Thrills од Сиа – секоја чест, мајсторе!

Тино Стојановски со сопствен инструментален аранжман на познатиот хит од Сиа. Слушнете го, дечково не се зафркава. Од нас едно големо браво!

To Top