Тестот на Барди за Ковид-19 конечно негативен

Енис Барди испадна негативен на последниот тест за Ковид-19 и може да им се приклучи на соиграчите.

Последниот тест на Барди денес потврди дека има негативен наод и слободно може да им се приклучи на останатите.

Ова е супер вест на осум дена до дебито на Македонија на Европскотo првенство.

Ќе потсетиме Барди од почетокот на собирот е во изолација, со позитивен тест дојде од Леванте.