Мајтап

Сурово реален виц: На интервју за работа

Оди млад дечко, пред неколку месеци дипломиран на факултет со висок просек, да праша за работно место, понуда која ја прочитал во некој оглас.

Добар ден.

Добар ден, дечко, повелете.

Јас дојдов за огласот за работа.

Од која партија?

Каква партија?

Каков оглас за работа?

Advertisements
To Top