Виц: Куќна расправија

Couple having a discussion in the kitchen

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се расправаат сопруг и сопруга дома:

Говедо, имај малку почит, јас сум жена, не машина за миење садови и перење алишта!

Добро ма, што се нервираш, и јас сум само маж, а не банкомат!