СПОДЕЛИ МУЗИКА: Sethstat – „Balthazar“, тазе спот за „кецот“ од новиот албум на џезерите

Првата песна од новиот албум на македонските култни џезери Sethstat, набрзо по промоцијата на новото CD „IX9“, веќе ни пристигнува во аудио-визуелна комбинација.

Во спотот се појавува Натали Николовска, а режијата е на Александрос Стаматиу.

Наскоро нешто повеќе и подетално, од личен аспект, за слушачкото искуство од „IX9“.