Со турнати панталони: Забеганиве ги реметат опасните „гангстери“ во црнечкиот кварт


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Испаѓа дека имаат среќа што гангстериве не можат да трчаат бидејќи панталоните им се турнати и рацете „врзани“, а и местенката е смешна.