Секси сестра му покажуваше „нови нешта“ на старец со деменција и му играше во скут


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Колегата успеал да сними со телефонот што му прави сестрата на 100-годишниот дедо кој набрзо сето тоа ќе го заборави. Но ќе си добие нова тура од сестрата.

Снимката заврши во рацете на полицијата и сега сестрата ќе биде казнета за злосторство без жртва. Да бидеме искрени, дедото веројатно многу одамна не доживеал вакво возбудување, а нема маж, колку и да е стар, кому ќе му смета вакво „покажување на нови работи“ од 26-годишна, згодна медицинска сестра.