Тие знаат како се покажува отфазла без да ги блокира Инстаграм


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сите знаеме дека Инстаграм има строги правила околу покажувањето вишок гола кожа и голотија, особено оној „срамен“ дел од женските гради. Накратко, „пупките“ никогаш не смеат да се видат – тоа е правило.

Но, како и секогаш,  правилата се тука за да се прекршуваат или да се заобиколат, а овие девојки се професионалки во тоа.