Се прошета гола низ трговски – еве колкумина го забележаа тоа? (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Џен The Body Painter цели три часа ја дотеруваше оваа убавица и ја „(с)облече“ во насликани алишта, за да го направат експериментот со вниманието на случајните минувачи во еден трговски центар – кој ќе забележи дека лепотицата е гола.

Марија Лучиоти беше облечена само во танга гаќички, а за остатокот од облеката се погрижи сликарката на голо тело, Џен Сејдел, со својата ќерка. Еве кои беа реакциите на минувачите и кој сè забележа дека типката е „тасма“ гола во јавност.