Нова лудорија на Балотели: Видете што му направи на пријателот! (видео)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Марио Балотели е познат по своите лудории, а негова „жртва“ овој пат беше Десмонд Нзе.

Тие застанаа на бензинска пумпа, а Балотели одлучи да остане во автомобилот бидејќи врнеше.

Сепак, Десмонд не очекуваше дека му се спрема „капење“ на дождот, бидејќи Балотели го заклучи автомобилот и не му дозволуваше да влезе.

Се разбира, сето тоа Балотели веднаш го објави на социјалните мрежи.