НИЕ СМЕ ВООДУШЕВЕНИ: Погледнете како овој уметник му дава нов живот на неговиот град!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Американскиот уметник Том Боб има необична пасија. Тој ги разубавува улиците, поточно ѕидовите на Њујорк и им дава нов изглед. Освен што си игра со ѕидовите, Том користи и разни предмети низ градот, како што се хидранти, трансформатори за струја, шахти, разни столбови и тн. Градот станува повесело место за живот, а ние ви ги пренесуваме најдобрите негови дела.

Уживајте и да посакаме да се појави некој ваков уметник и во нашиот град: