Најбизарниот човек на светот – ЈАДЕ СТРУЈА


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Нареш Кумар од Индија вели дека кога дома нема храна, јаде жици со струја и тоа го заситува половина час.

Вели дека тој дар го открил сосем случајно. Бил на работа и ја допрел жицата под напон, но не му било ништо. Одлучил подобро да ги истражи своите супермоќи. Фатил уште неколку жици под напон и сфатил дека струјата може да ја користи како храна.

„Струјата ја јадам како храна“, вели Кумар, кој смета дека 80% од неговото тело е струја.

Неговата сопруга раскажува дека е опседнат со допирање на голи жици во домот.