Мајтап: Еден во милион

Кина има над милијарда жители. Милијарда! Тоа значи дека таму ако некој ти рече дека си „еден во милион“, сакајќи да ти каже колку си посебен, знај дека постојат барем илјада такви „посебни“ како тебе.