Виц: Мечката и планинарите


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓



Двајца планинари шетаат по шумата, кога ги догледува мечка на оддалеченост од 50 метри. Мечката тргнува по нив.

Еден од планинарите брзо од ранецот извадил патики и почнал да ги облекува, додека другиот му вели: Што правиш? Патиките нема да ти помогнат да си побрз од мечката?

Важно е да сум побрз од тебе, одговорил тој.